FCM-fløj skifter til Ringkøbing

Malene Dalgaard stopper i FCM efter fire-et-halvt år.

Den 28-årige fløjspiller har lavet en aftale for to-et-halvt år med 1. divisonsklubben i Ringkøbing.

Starter med det samme

Hun tiltræder med øjeblikket virkning, og de satser på, at hun kan få debut i topkampen mod Silkeborg-Voel KFUM fredag d. 11. januar. Det skriver Ringkøbing Håndbold i en pressemeddelelse.

- Jeg har spillet ni sæsoner i ligaen, vundet både DM og pokaltitler og spillet på landsholdet. Men jeg har stadig en kæmpe håndboldsult, og jeg har klare ambitioner om at gøre en forskel i Ringkøbing Håndbold, siger Malene Dalgaard om skiftet.

Ville selv væk

Hun har ønsket at blive løst fra sin kontrakt med FCM fordi hun ikke spiller den rolle på holdet længere, som hun gerne vil.

Vil spille større rolle

- Jeg har selv bedt om at blive løst fra min kontrakt. Det er ingen hemmelighed, at den rolle, jeg er kommet tilbage til på holdet efter min graviditet, ikke var den, som jeg forlod i sin tid, og det var heller ikke den, som jeg havde forventet at komme tilbage til. Jeg har gjort op med mig selv, at det trives jeg ikke i, og derfor søger jeg nye udfordringer, siger Malene Dalgaard til aoh.dk.

23 landskampe

Fløjen, der kan skrive 23 A-landskampe på CV'et ser derfor heller ikke Ringkøbing Håndbold som en neddrosling.

- Det er nærmest tværtimod. Jeg glæder mig helt vildt til at dele ud af mine erfaringer, og jeg håber, jeg kan hjælpe nogle af de unge og talentfulde spillere i Ringkøbing frem mod at opleve nogle af de samme ting, som jeg har oplevet. Samtidig håber jeg da ikke, jeg har spillet min sidste ligakamp, siger Malene Dalgaard.

Første træning torsdag

Malene Dalgaard træner for første gang sammen med sit nye hold imorgen, men hun er ikke spille-berettiget til søndagens hjemmekamp mod Fredericia.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.