FCM får det varmt i Cypern

I aften spiller FC Midtjylland returkampen i tredje kvalfikationsrunde til Champions League, hvor de møder cypriotiske APOEL. Det bliver en varm kamp i Nicosia, hvor temperaturen er omkring 40 grader.

- Vi vil se et dansk hold, der vil forsøge at tage kontrol over kampen, selvom det bliver svært, sagde Jess Thorup på et pressemøde i går aftes i en vanlig tone omkring, hvordan FC Midtjylland gerne vil spille kontrollerende fodbold.

Men det kan blive svært for dem i aften, når de skal spille i 40 graders cypriotisk varme i Champions Leauge kvalifikationskampen, hvor FC Midtjylland skal score mindst to mål for at have en chance for at gå videre, eftersom holdet tabte 1-2 på hjemmebane for en uge siden.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg var den, der var aller mest skuffet efter kampen i tirsdags, sagde Jess Thorup.

FC Midtjylland spillede for to uger siden i Gibraltar, hvor det også var varmt. Men det er endnu varmere på Cypern i dag.

- Jeg fornemmer, at temperaturen er steget et par grader, og det er noget mere trykkende, så det bliver en faktor, vi skal være meget opmærksom på, siger Jess Thorup

Duncan måske på toppen

Der har været en del skader op til opgøret i aften, men profiler som Martin Pusic, Johan Dahlin og Petter Andersson, der alle sad ude i fredagens kamp mod OB, ser ud til at være klar til aftenens opgør.

Men selvom Martin Pusic skulle blive klar, er Morten Duncan Rasmussen muligvis at finde på toppen for ulvene i aften efter at have overbevist træneren i fredagens superligaopgør mod OB:

- Jeg synes, det er den bedste præstation, Duncan har leveret, i den tid jeg har været cheftræner, på trods af, det ikke er så lang tid, siger Jess Thorup.

Der er kampstart kl. 19.00 i aften.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.