FCM fan efter stenkast: Jeg var bange

Efter gårsdagens kamp mod Brøndby fik FCM-fansene sig en trist overraskelse. På vej hjem på motorvejen blev der kastet en sten mod bussen.

Jette Solvej Dyrby var med i FCM bussen, der søndag aften blev ramt af en sten på motorvejen. Foto: Sofie Kyed, TV MIDTVEST

FC Midtjylland havde optur på banen, da de i aftes slog Brøndby 2-1. Men hjemturen endte som lidt af en nedtur.

Jeg rystede over det hele og var rigtigt forskrækket

Jette Solvej Dyrby, FC Midtjylland fan

For én af FCMs fansbusser fik en sten gennem sideruden, da bussen kørte under en motorvejsbro.

- Der lyder bare et kæmpe brag, og det var voldsomt at være midt i det, for du opdager intet, det sker bare på et splitsekund. Nogle skreg og andre gemte sig i midtergangen i bussen, forklarer Jette Solvej Dyrby, som var med bussen.

Stenen blev formentlig kastet fra en motorvejsbro tæt på Brøndby Stadion. Ingen kom fysisk til skade, men flere af fansene er i dag rystede efter episoden.

- Jeg rystede over det hele og var rigtigt forskrækket. Og så var jeg bange, fordi jeg tænkte kommer der mere? forklarer Jette Solvej Dyrby.

Kommer ikke til at ødelægge udebaneture

Det var en voldsom oplevelse for alle i bussen, der blev kørt af Herning Turist.

Læs også FCM-fanbus ramt af stor sten på motorvejen

- Det er ret voldsomt når den smadrer så stor en termorude på en bus. De kan holde til en hel del, forklarer Ronny Gasbjerg, der er Direktør hos Herning Turist.

Alligevel afskrækker det ikke busselskabet fra at tage turen igen.

- Det vil ikke påvirke yderligere i forhold til om vi kører til Sjælland eller ej. Vi støtter stadig FC Midtjylland, fortæller Ronny Gasbjerg.

Og det samme gør sig gældende for Jette Solvej Dyrby.

- For mit vedkommende vil det ikke få nogen indvirkning, for der er ikke nogen der skal forhindre mig i at komme til kamp nogen steder, fortæller hun.

01:37 Luk video