FCM-direktør har sagt op

Direktør i FC Midtjylland Håndbold Troels Banggaard har sagt op. Det sker efter uenigheder om klubbens visioner.

Efter otte måneder i FCM Håndbold - heraf de tre som direktør - har Troels Banggaard valgt at opsige sin stilling i klubben med fratrædelse ved udgangen af marts.

-Jeg gik ind til opgaven i FCM Håndbold med nogle klare idéer og visioner for klubben. Jeg har i tæt dialog med bestyrelsen måttet erkende, at det for nuværende ikke er muligt at realisere disse tanker, siger han til klubbens hjemmeside. 

Troels Banggaards opsigelse har betydet, at bestyrelsen i FCM Håndbold har truffet valg om en organisationsændring. Ledelsen af klubben vil fremover blive tostrenget med en kommerciel direktør og en sportsdirektør. 

Salgschef Jakob Mølgaard Christensen bliver kommerciel direktør i klubben, mens klublegenden Stefan Kristensen træder ud af bestyrelsen for at tiltræde som sportsdirektør i FCM Håndbold. Han får samtidig det administrative ansvar for den daglige drift af klubben.

- Vi er kede af Troels' opsigelse, men har taget beslutningen til efterretning, og jeg kan kun sige, at vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger formand for FCM Håndbold Lars Gantzel Pedersen.

Til daglig beskæftiger klubben i alt 22 medarbejdere og op mod 125 frivillige, som hjælper med de daglige opgaver og ikke mindst kampafvikling.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.