FCM-direktør: Dårligt håndværk

FC Midtjyllands kommunikations- og marketingsdirektør Hans Krabbe går til hårdt angreb på dagbladet BT i torsdagens udgave af fodboldmagasinet 4-4-2.

- Jeg kan ikke mindes, at nogen over to dage har været så meget i vælten på så tyndt et grundlag. Jeg synes, det er dårligt håndværk.

Sådan siger FC Midtjyllands kommunikations- og marketingsdirektør Hans Krabbe i fodboldmagasinet 4-4-2, efter dagbladet BTs angreb på den midtjyske superligaklub. BT har gennem 11 sider de seneste to dage anklaget FC Midtjylland for at have lavet ulovlige kontrakter, og for at underbetale klubbens afrikanske spillere. Nu varsler FC Midtjylland et modangreb mod BT.

- Vi kan jo ikke sidde overhørigt de ting, som er blevet hældt ned over FC Midtjylland de sidste par døgn. Jeg synes simpelthen ikke det er i orden, det der sker i BT i går og i dag, for der er ingen dokumentation, det bliver jeg nødt til at holde fast i, siger Hans Krabbe.

BTs fodboldredaktør Morten Crone Sejersbøl mener ikke, at BTs historier fejler noget.

- Det er jo ikke noget vi påstår, vi har faktisk tre navngivne spillere, der stiller sig frem og siger, at de synes, de bliver forskelsbehandlet, siger Morten Crone Sejersbøl.

Hans Krabbe og FC Midtjylland får i programmet opbakning fra P4 Midt & Vests fodboldkommentator Jens Ole Sørensen. Han er glad for, at det ikke er ham, der har skrevet historierne.

- Hvis vi overlod alt det dokumentation som BT har fundet frem til den offentlige anklager, så tror jeg ikke, der var nok til at rejse tiltale, siger Jens Ole Sørensen.

Programmet 4-4-2 kan ses på Mokka klokken 20:25 torsdag aften lige efter de regionale nyheder. Og under Net-tv her på hjemmesiden efter udsendelsen.

Se teaser for programmet her:

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.