FCM chokerer og taber i første DM-semifinale

FCM tabte hjemme i den første DM-semifinale i kvindernes håndboldliga mod København Håndbold.

Arkivfoto
Arkivfoto

København Håndbold leverede en stor overraskelse, da holdet mandag aften slog FCM Håndbold på udebane med 21-20 i den første DM-semifinale i kvindernes håndboldliga, Primo Tours Ligaen.

Sejren kom i hus efter en dramatisk afslutning, hvor gæsterne endte med en smal sejr over forhåndsfavoritterne fra FCM Håndbold.

Kampen var helt tæt i første halvleg, hvor ingen af holdene formåede at skabe afgørende afstand til modstanderen. Efter 20 minutters spil var stillingen 7-7, inden der fulgte godt fem minutters måltørke.

Første halvleg var generelt præget af en del tekniske fejl, og begge hold havde svært ved at få sendt kvalificerede afslutninger mod modstandernes mål.

København Håndbold kunne dog gå til pause med en smal 9-8-føring.

Det var også de undertippede gæster, der kom bedst i gang efter pausen og lynhurtigt bragte sig foran med 11-8.

København Håndbold formåede at fastholde en føring på to-tre mål et godt stykke ind i anden halvleg, og med et kvarter tilbage af opgøret bragte gæsterne sig foran med 17-13. Herfra gik det dog i stå før københavnerne.

Knap otte minutter uden København-scoring betød, at FCM pludselig havde vendt det hele på hovedet og bragt sig foran med 18-17.

I slutfasen udlignede København Håndbold til 19-19 med fire minutter tilbage af opgøret, inden gæsterne også bragte sig foran med 20-19.

Til sidst var København Håndbold foran med 21-20, og FCM Håndbold havde mulighed for at udligne. Det lykkedes dog ikke, og dermed kunne gæsterne tålmodigt spille bolden rundt, mens overraskelsen blev en realitet.