FCM-boss vil handle: Fire skal ind - fem skal ud

FC Midtjylland planlægger at skifte godt ud i truppen i løbet af sommerens transfervindue.

Fire nye spillere skal der komme til FC Midtjylland denne sommer foruden de allerede kendte navne. Det afslører formand Rasmus Ankersen over for Herning Folkeblad onsdag.
    
Forarbejdet til transfersommeren er gjort, og planerne ligger klar.
    
- Jeg forventer et vindue, hvor vi får cirka fire nye spillere ind og siger farvel til fire-fem stykker. Det bliver i det lag, afslører Rasmus Ankersen, formand for FC Midtjylland, over for Herning Folkeblad.
    
Indkøbssedlen tæller en angriber, der kan presse Paul Onuachu mere end Bruninho, en ny centerforsvarer, som ifølge Herning Folkeblads oplysninger bliver ungareren Zsolt Korcsmár og yderligere to spillere.
    
Transferplanerne kan blive påvirket af Europa League, hvis FCM skulle få held til at komme med i gruppespillet. Det vil kræve lidt mere bredde i truppen.
    
- Det er en super vigtig kamp. Det er klubbens ambition at spille europæisk, og det vil være meget ærgerligt, hvis vi ikke kommer ud og får den chance i år - også fordi vi vil være seedet gennem hele kvalifikationen, siger Rasmus Ankersen til Herning Folkeblad og præciserer, at FCM gennem sine mange point på UEFA’s femårs-rangliste er garanteret seedning i de første tre kvalifikationsrunder.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.