FCM bevarer spinkelt guldhåb efter comeback i Farum

FC Midtjylland vendte et truende nederlag til sejr over FCN og udskød dermed FC Københavns guldfest.

Paul Onuachu scorede begge mål for FCM.

FC Midtjylland har stadig en matematisk chance for at vinde det danske mesterskab, efter at holdet mandag aften leverede et stærkt comeback mod FC Nordsjælland.

Midtjyderne vandt superligakampen i Farum med 2-1, efter at holdet ellers var kommet bagud i første halvleg.

FCM har dermed stadig en spinkel chance for at genvinde mesterskabet. Holdet har 11 point op til førerholdet, FC København, og der resterer fire spillerunder.

Omvendt ser det svært ud for FC Nordsjælland at nå tredjepladsen. Holdet ligger nummer seks og har ti point op til Esbjerg, der ligger til at vinde bronze.

Begge hold virkede veloplagte fra kampens start, men det var FC Nordsjælland, der viste størst skarphed.

Efter 19 minutters spil tog hjemmeholdet et kort hjørnespark, og efter et par fikse kombinationer satte hurtigløberen Jonathan Amon bolden i mål via den ene stolpe.

Dermed skulle FCM op og score to gange for at bevare guldhåbet, men holdet sled med at skabe målchancer i første halvleg.

Dobbelt op på Onuachu

Gæsterne kom dog stærkt ud efter pausen, og efter 50 minutters spil udlignede Paul Onuachu med et fladt spark.

Herefter bed hjemmeholdet fra sig og kom frem til et par store chancer, men efter en times spil tog FCM i stedet føringen, da Onuachu scorede på et hovedstød.

16 minutter før tid kom halvlegens dramatiske højdepunkt. Her blev hjemmeholdets Abdul Mumin udvist efter tumult, og så skulle FCN spille kampen færdig med ti mand.

Temperamenterne var i kog hos begge mandskaber i kampens sidste minutter, men der blev ikke scoret mere, og FCM vandt dermed 2-1.

FCM skal nu vinde resten af sine kampe og håbe, at FCK snubler godt og grundigt, hvis midtjyderne skal vinde mesterskabet.