FCK henter Priske – Bach Bak tager over

En større rokade i FCM-staben er i dag blevet en realitet, idet assistenttræner Brian Priske tager til FCK, mens anfører Kristian Bach Bak tager over.

Fra næste bliver det ikke længere Brian Priske, der skal være næstkommanderende på FC Midtjyllands trænerbænk. Han forlader nemlig klubben, hvor han har været siden 2011. Hans næste destination Sjælland hos de nykårede danske mestre FC Købehavn. Brian Priskes efterfølger bliver klubbens anfører Kristian Bach Bak, der indstiller karrieren og bliver assistenttræner, skriver FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

- Jeg har FC Midtjylland alt at takke for min trænerkarriere. Jeg var helt uprøvet, da klubben gav mig tillid og stolede på, at jeg kunne løfte opgaven. Jeg er tilbage på min tid med stor glæde og stor tilfredsstillende. FC Midtjylland har være et fantastisk sted at være. Jeg har nydt de sidste fem år trods de udfordringer, der har været undervejs. Det har været et fantastisk sted at være, og det vil være noget, jeg altid vil huske, siger Brian Priske.

Ambivalent Bach Bak

Efter 306 kampe for FC Midtjyllands bedste mandskab har kroppen sagt stop. Efter længere tid med skader har klubbens anfører valgt at indstille karrieren. Men selvom 33-årige Kristian Bach Bak ikke kommer til at repræsentere FCM på banen, vil han stadig være et stort aktiv i klubben som ny assistenttræner.

- Jeg er vildt taknemmelig for, at klubben giver mig sådan en chance. Det er det, jeg altid har drømt om, når karrieren er slut, og det er den så nu, siger 33-årige Kristian Bach Bak.

- Jeg er selvfølgelig ked af at skulle stoppe karrieren, men utrolig lykkelig over det, jeg skal. Jeg har i de senest par år vidst, at jeg gerne vil være træner. Og det er klart, at når man har været skadet i et år, har man tænkt nogle tanker. Jeg har altid haft svært ved at sige nej til FCM, når de gerne vil have mig til noget. Og jeg er bare beæret og stolt over, at jeg skal være træner i min klub. Jeg glæder mig så meget og går ydmygt til opgaven.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.