FC Midtjylland taber til Odense Håndbold

Odense Håndbold besejrede FC Midtjylland Håndbold og har syv point. Holdet er tæt på en semifinaleplads

FCM's træner Kristian Kristensen ærgrer sig over nederlaget til Odense HC i Sportscenter Ikast onsdag aften.

Odense Håndbold besejrede onsdag aften FC Midtjylland Håndbold med 27-21 og er dermed snublende nær en semifinaleplads i kvindernes bedste håndboldrække.

FC Midtjylland havde inden kampen en imponerende sejrsstime på hjemmebane mod Odense på ti kampe, men den blev altså skudt i sænk.

Skytterne skulle umiddelbart lige skyde sig varme, og der var ikke mange mål i kampens indledning.

Men da målene begyndte at komme, var det FC Midtjylland, der kunne skabe kampens første hul med en 6-3-føring midt i første halvleg.

Midtjylland kunne dog hverken holde føringen eller momentum, og så kunne Odense i stedet gå til pause med en snæver føring på 10-9. Odense fortsatte efter pausen og bragte sig kort inde i anden halvleg foran med 16-12.

Midtjylland havde ikke for alvor et modsvar til en skarp Odense-offensiv og en velspillende Althea Reinhardt i målet. Derfor var der i de sidste minutter ikke særlig stor spænding om kampens udfald, og Odense kan tage tilbage til Fyn med de to point i bagagen.

For Midtjylland har tre point for tre kampe og er trods nederlaget på ingen måde ude af kampen om gruppens anden semifinaleplads.