FC Midtjylland sælger angriber til FCK

Martin Pusic havde kun fire måneder tilbage af sin kontrakt med FCM. Resten af sæsonen skal han spille i hvidt.

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Han har længe været på salgslisten, og nu er angriberen Martin Pusic så fortid i FC Midtjylland.

FCM skriver på sin hjemmeside, at den 29-årige østriger er blevet solgt til FC København, som havde akut brug for en afslutter, efter at Federico Santander er blevet alvorligt skadet.

- Vi har fået en økonomisk god aftale med salget af Martin Pusic, der kun havde fire måneder tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland. Og når man tænker på, at vi har Onuachu og Sørloth i truppen, så giver salget godt mening. Vi ønsker Pusic held og lykke fremover lige bortset fra, når vi møder FC København, siger administrerende direktør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Pusic er netop vendt tilbage til det midtjyske efter et lejeophold i Sparta Rotterdam. Han kom til FCM fra Esbjerg i 2015 og var dermed en del af det hold, der vandt det danske mesterskab.

Martin Pusic har scoret 37 mål i 82 superligakampe. Han er kendt som en meget dygtig afslutter, men hans tid i FCM bød også på intern uro, idet han på et tidspunkt var ude af truppen på grund af en "uheldig opførsel" over for cheftræner Jess Thorup.

- Vi har sat pris på det, som Martin Pusic har bidraget med i FC Midtjylland, men tiden er moden til, at Pusic skal videre, og det er godt for ham, at han nu skifter klub, siger Claus Steinlein.

FCK oplyser, at kontrakten gælder resten af sæsonen. 

Læs også FCM: Pusic må gerne finde ny klub

Læs også Problemer med Pusic