FC Midtjylland sælger André Rømer til OB

Midtbanespilleren har ikke fået så meget spilletid hos FCM. Nu skifter han til Fyn.

Selv om han kun er 24 år, har André Rømer (th) været i FCM i ni år. Foto: Henning Bagger/Scanpix

OB har sikret sig tilgang af 24-årige André Rømer, der kommer til klubben fra FC Midtjylland.
    
Forsvars- og midtbanespilleren har underskrevet en kontrakt med OB, der løber frem til sommeren 2021.
    
- André Rømer er en spændende spiller, som vi glæder os til at have i OB i de kommende sæsoner, siger OB-sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.
    
- Han er stadig en relativt ung spiller, men har samtidig en del erfaring fra FC Midtjylland, hvor han både har vundet et mesterskab, spillet europæisk og optrådt i flere end 100 kampe i Superligaen.
    
- Desuden kan han dække flere positioner, så selv om han primært er hentet som central midtbanespiller, så er han med til at sikre, at truppen er bedre garderet, hvis der opstår skader eller karantæner i forsvaret, siger han.
    
OB-træner Kent Nielsen ser frem til at indlemme André Rømer i fynboernes trup.
    
- Vi får en spiller, som har mange forskellige kompetencer, og dem har vi set komme til udtryk i FC Midtjylland på mange forskellige positioner.
    
- Der er ingen tvivl om, at vi primært ser André som central midtbanespiller, og vi tror på, at vi i fællesskab kan løfte hans niveau ved at holde fast i ham i samme position mest muligt, siger Kent Nielsen.

Et stort skifte
 

André Rømer, som ikke har fået så meget spilletid i FCM på det seneste, glæder sig til at møde sine nye holdkammerater fredag formiddag.
    
 - Det er et stort skifte for mig, og det er en mulighed, jeg ikke har kunnet sige nej til.
    
- Der har været en periode, hvor jeg ikke har fået så meget spilletid i FC Midtjylland, så da jeg hørte om interessen fra OB, var jeg hurtig til at slå til, siger André Rømer.

Læs også Dagen som spillerne frygter: Fysikken testes til det yderste

    
Han ser OB som en stor klub, der ikke har haft resultaterne med sig i de seneste år.
    
- Jeg håber at bidrage til, at vi kommer tilbage i toppen af dansk fodbold og med en top-6-placering nu i foråret.
    
- Jeg har haft en god tid i FC Midtjylland, og det er klart, at man ikke er ni år i samme klub, hvis man ikke føler sig godt tilpas.
    
- Men tiden er inde for mig til, at jeg skal prøve noget nyt, og med mit første klubskifte siden jeg var 15 år gammel, ser jeg frem til en spændende tid, siger André Rømer.
    
/ritzau/