FC Midtjylland most af energiske Brøndby i premieren

Brøndby åbnede søndag den nye Superliga-sæson med et brag, da holdet slog FC Midtjylland med 4-0.

FC Midtjylland Brøndby

Et Brøndby-hold fuld af energi fik en fremragende start på Alka Superligaen, da holdet slog FC Midtjylland med hele 4-0 på Brøndby Stadion.

Hjemmeholdet indledte den nye sæson på samme måde, som sikrede holdet sølvmedaljer i sidste sæson, da FC Midtjylland blev mødt af et voldsomt pres over hele banen.

Det havde gæsterne gennem hele kampen svært ved at håndtere, og derfor sad Brøndby totalt på begivenhederne.

Efter 20 minutter kom Brøndby foran, da sidste sæsons Brøndby-topscorer, Teemu Pukki, mødte Johan Larssons flade indlæg og sendte bolden i nettet bag FCM's nye målmand Jesper Hansen.

Begge hold havde været i kamp torsdag i Europa League-kvalifikationen, men mens Brøndby-holdet ingenlunde virkede slidte, så FCM anderledes trætte ud.

Ti minutter før pausen kom målet til 2-0, da Jan Kliment headede et indlæg fra Hany Mukhtar i kassen.

FCM var uden den stærke angriber Paul Onuachu, som missede kampen grundet en skade, og holdet havde svært ved at true Brøndby-defensiven uden Onuachu.

Efter en times spil kom Brøndby på 3-0, da debutanten Besar Hamili fik lov til at drible uhindret ind i feltet, hvor han til sidst sendte bolden i nettet efter en afretning.

Brøndby fortsatte efterfølgende presset og nærmede sig flere gange kampens fjerde mål, og indskiftede Kevin Mensah lukkede med få minutter tilbage af kampen til 4-0.

Brøndby fik dermed en flyvende start på sæsonen i Alka Superligaen, mens FCM har noget at rette op på til de kommende kampe i både Europa og den hjemlige række.