FC Midtjylland med endnu en handel: Henter midtbaneprofil i Horsens

FC Midtjylland har skrevet kontrakt med 24-årige Ayo Simon Okosun.

De danske mestre er særdeles aktive på transfermarkedet i disse dage, og torsdag har den midtjyske klub så præsenteret den fjerde spiller alene i denne uge.

Det er midtbaneprofilen Ayo Simon Okosun, der er tale om, og han bliver hentet til FC Midtjylland fra AC Horsens på en femårig aftale.

- Først og fremmest er han en dygtig fodboldspiller. Ayo er en spiller med klare kompetencer, men han er også en arbejdsom og viljestærk spiller, som via sin karriere indtil nu har bevist, at han er lærevillig og stædig i forhold til at nå sine fodboldmæssige mål, siger sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.

Ayo Simon Okosun

- Det er jo Danmarks bedste klub

I den forgangne sæson har Ayo Simon Okosun markeret sig som en løbestærk boks-til-boks spiller, og da interessen fra FC Midtjylland opstod, var det ikke et svært tilbud at takke ja til, lyder det fra midtbanespilleren selv.

- Det er jo Danmarks bedste klub, og jeg ser mit skifte som det rigtige skridt i bestræbelserne på at udvikle mig yderligere som fodboldspiller.

- Jeg er en type, som kommer med masser af fysik og fight, og så giver jeg mig 100 procent hver eneste gang, jeg går på banen, siger Ayo Simon Okosun.

Ayo Simon Okosun har allerede første arbejdsdag i FC Midtjylland i dag, hvor han møder ind til træning i Ikast.

Disse spillere har FC Midtjylland hentet i sommerens transfervindue

Se eller gense guldfesten i Herning.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.