FC Midtjylland køber stortalent – og udlejer med det samme

Sammy Skytte skifter til FC Midtjylland, som udlejer den nu tidligere Silkeborg-spiller til AC Horsens.

21-årige Sammy Skytte har underskrevet en femårig aftale med FC Midtjylland.

Det skriver de danske mestre på klubbens hjemmeside.

- Sammy er en dygtig midtbanespiller, som arbejder hårdt, og han gør det med en veludviklet defensiv ansvarlighed, siger FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, i en pressemeddelelse.

- Både fysisk og teknisk er Sammy en spiller med et stort potentiale, og han har allerede bevist sig i Superligaen for Silkeborg IF. Det er afgjort en spiller, vi forventer at få stor gavn af i fremtiden, lyder det.

Sammy Skytte

Skytte: Et godt match

Sammy Skytte var ikke i tvivl om, hvorvidt han skulle sige ja til tilbuddet fra FC Midtjylland, selvom det i første omgang sender ham forbi Horsens.

Det forlyder, at FC Midtjylland har betalt 3,7 millioner kroner for stortalentet.

- Det er en klub, som værner om sine spillere og sørger for videresalg, når spillerne er klar til næste skridt i karrieren, så for mig er det et rigtig godt match, siger Sammy Skytte.

- Horsens gjorde det flot i den forgange sæson, og jeg er stor beundrer af Bo Henriksen som træner, så jeg glæder mig til at arbejder sammen med ham. Det gavner mig at få flere Superligakampe og mere erfaring på mit CV, så jeg står endnu stærkere, når jeg vender tilbage til FC Midtjylland.

Det er planen, at Sammy Skytte skal udlejes til AC Horsens i en enkelt sæson.

Se eller gense FC Midtjyllands guldfest i Herning.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.