FC Midtjylland henter tysk angriber

Luca Pfeiffer har her til aften skrevet under med den Midtjyske klub. Han kommer fra klubben Würzburger Kickers, der lige er rykket op i 2. Bundesliga.

En tårnhøj angriber kommer til FCM.

På deres hjemmeside bekræfter klubben, at de har hentet en angriber fra 2. Bundesliga i Tyskland.

Luca Pfeiffer er 196 centimeter høj, og han skal sikre masser af mål til midtjyderne, hvis han formår at overtage pladsen fra klubbens nuværende angribere Junior Brumado, Sory Kaba og Ronnie Schwartz.

– Luca Pfeiffer er hentet ud fra den model, vi arbejder med i FC Midtjylland, og på mange punkter bonner han ud som en spiller, der passer godt ind. Han kommer med succes i en god liga og skal nu ind og tage kampen op med de stærke angribere, vi i forvejen har i truppen, fortæller FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen på klubbens hjemmeside.

Pfeiffer har i denne sæson spillet to ligakampe og en pokalkamp uden at komme på tavlen for det tyske mandskab.

Men i sidste sæson havde han masser af mål i støvlerne, da han scorede 15 mål i sæsonen, hvor klubben sikrede sig oprykning. Her lavede han også otte oplæg til mål.

– Jeg er glad og stolt over at komme til en god klub som FC Midtjylland. Det er en klub, jeg har kendt i lang tid, så det er fantastisk at være her, og jeg har desuden fået en god snak med træneren, siger Luca Pfeiffer til FCM's hjemmeside.

– Jeg er en spiller, som gerne vil score mål. Jeg er god i boksen, stærk på hovedstød og kan også sparke den i kassen med begge fødder. Forhåbentligt kan fansene juble over mål fra mig og gode resultater.

Tyskeren har fået en kontrakt frem til sommeren 2024.