FC Midtjylland forlænger med forsvarsspiller

Manjrekar James har underskrevet en kontrakt med klubben gældende frem til udgangen af 2023.

Frem til udgangen af 2023 får FC Midtjylland glæde af den canadiske landsholdsspiller Manjrekar James.

Den 26-årige forsvarsspiller har forlænget sin kontrakt med klubben med halvandet år. 

Det skriver FC Midtjylland i en pressemeddelelse. 

Aftalen med Manjrekar James glæder sportschef Svend Graversen.

- James har holdt et højt niveau siden sin ankomst til klubben, så vi er naturligvis glade for, at han har forlænget sin aftale. Han har i de kampe, han spillet for FC Midtjylland, bevist, at han har kvaliteten til at være med på øverste hylde, så forlængelsen med James er både vigtig og glædelig for os, udtaler Svend Graversen.

Lejet ud til FC Fredericia

Manjrekar James kom til FC Midtjylland i sommeren 2018 fra Vasas FC i Ungarn. De første år i Danmark spillede han imidlertid ikke for FC Midtjylland, da han blev lejet ud til FC Fredericia.

Tilbage i januar måned blev han hentet tilbage til FC Midtjylland, og siden er det blevet til ni kampe i klubben. 

- Vi ser James som en kommende centerstopper i FC Midtjylland. En spiller, som kan gå ind og tage over, når der er plads. I James har vi i truppen en hurtig spiller, som er stærk i duelspillet, og vi glæder os over, at vi nu skal samarbejde helt frem til udgangen af 2023, udtaler Svend Graversen.

Manjrekar James har tidligere spillet for Diósgyöri VTK og Vasas. Derudover er han noteret for 15 A-landskampe for Canada. 

FC Midtjylland ligner en næsten sikker vinder af mesterskabet. Vi vender den aktuelle situation i toppen af Superliga-tabellen.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.