FC Midtjylland bekræfter køb af brasiliansk angriber

FC Midtjylland bekræftede torsdag købet af den 19-årige brasilianske angriber Júnior Brumado i EC Bahia.

19-årige Júnior Brumado tiltræder en kontrakt på fem år, skriver FCM på klubbens hjemmeside. Foto: NELSON ALMEIDA / Ritzau Scanpix

FC Midtjylland bekræftede torsdag, at klubben har købt angriberen Júnior Brumado i EC Bahia.

Den brasilianske klub offentliggjorde handlen onsdag, og derfor var det ventet, at FCM ville bekræfte handlen i løbet af torsdag.

Læs også FCM-profil i familietragedie: Awer Mabils søster dræbt i ulykke i Australien

19-årige Júnior Brumado tiltræder en kontrakt på fem år, skriver FCM på klubbens hjemmeside.

- Junior er en pågående angriber, som er teknisk velfunderet af sin størrelse. Potentialet er enormt, både fysisk og teknisk, så vi ser meget frem til at få ham ind i vores kultur og træningsmiljø, siger FCM-sportschef Svend Graversen til hjemmesiden.

Ifølge EC Bahia er der tale om en handel til 16 millioner kroner, og brasilianerne meddelte onsdag, at klubben havde sikret sig en videresalgsklausul på 15 procent.

Júnior Brumado, der bliver 20 år til maj, har været i periferien af Brasiliens U20-landshold, men har endnu ikke fået sin debut for holdet.

Junior bliver en spiller, som vi roligt skal integrere, såvel menneskeligt som sportsligt, og vi er overbeviste om, at vi med tiden forløser det enorme potentiale, han besidder

Svend Graversen, sportschef, FCM

I Bahia har han ifølge klubben spillet 36 kampe, hvor det er blevet til fem mål.

- Junior bliver en spiller, som vi roligt skal integrere, såvel menneskeligt som sportsligt, og vi er overbeviste om, at vi med tiden forløser det enorme potentiale, han besidder, siger Svend Graversen.

FCM hentede i sommer en anden brasilianer til klubben i skikkelse af Evander.

De danske mestre overvintrer på Superligaens andenplads med tre point op til førerholdet FC København.