FC Midtjylland-angriber Sory Kaba testet positiv

FC Midtjylland må undvære angriber Sory Kaba til klubbens første testkamp i dag mod AGF. Kaba er sendt i isolation med Covid-19.

21 spillere er i dag i aktion i FC Midtjyllands første træningskamp i det nye år. Men holdets angriber Sory Kaba er ikke en af dem.

Han er nemlig testet positiv for COVID-19 og er derfor i isolation. Det skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

Ifølge BT har angriberen fra Guinea for nylig været på ferie i Dubai, hvor flere danskere har valgt at rejse ned på trods af myndighedernes anbefalinger om at blive hjemme. Og på Sory Kabas private Instagram-profil bekræfter flere billeder da også, at han sammen med sin kæreste har tilbragt tiden omkring jul og nytår i hjemlandet i Vestafrika og siden de første uger af det nye år i De Forenede Arabiske Emirater.

Men ifølge klubbens presseansvarlige, Mads Hviid Jakobsen, er der ingen grund til at tro, at Kaba er blevet smittet på sine rejser i udlandet:

- Vi kan kun gisne om, hvor han er blevet smittet. Fakta er, at man skal levere en negativ test ved hjemkomst. Siden er han testet positiv, men det kan ikke kobles sammen med hans rejse,, siger han til TV MIDTVEST.

Men sikkert er det, at midtjyderne står foran deres første testkamp i det nye år, når de i dag møder AGF. Og her må Brian Priske undvære sin foretrukne angriber, der kan se frem til lidt tid i isolation.

Cheftræneren må også undvære Mikkel Andersen, Mikael Anderson og Joel Andersson, der er ude med småskader, mens Kristian Riis, Oliver Olsen og Junior Brumado alle er på vej tilbage efter længere skader.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.