Farlige Frank stopper i FCM

Farlige Franks tid i FC Midtjylland er slut. Nu vil han kickstarte den civile karriere.

Frank Kristensen - også kendt som Farlige Frank - stopper i FC Midtjylland. Han var med da klubben blev etableret i 1999, og har på det seneste fungeret som massør angrebstræner for Superligaklubben

- Det er noget, vi er blevet enige om i fællesskab. Jeg siger farvel nu, men det kan jo være, der bliver tale om et gensyn en skønne dag, siger Frank Kristensen.

Klubben beskriver afskeden med vemod, men også som et naturligt farvel.

- Vi er en ung klub, og som en der har været med siden begyndelsen i 1999 vil Frank altid have en unik status i FCM. Han har om nogen været en kontinuitetsbærer. Det var helt rigtigt, at han kom hjem og sluttede sin aktive karriere her, men nu er det måske også meget nærliggende, at han skal ud og prøve sig selv af et andet sted," siger klubbens sportsdirektør, Claus Steinlein

Den 38-årige Thybo går nu i gang med en træneruddannelse i DBU-regi, men har generelt planer om ville dele ud af sin fodboldviden.

- Jeg kunne godt se mig selv på en idrætsefterskole, et sportscollege eller et andet sted, hvor unge beskæftiger sig med fodbold på et vist niveau, siger Frank Kristensen.

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.