Familie knust: Er sikre på deres særlige jagthunde er blevet stjålet

To specielle jagthunde har været væk fra en familie i Sunds i snart to uger. Nu udlover familien en dusør på 7.000 kroner, fordi de er sikre på, hundende er stjålet.

En efterlysning af to weimaraner (en speciel jagthund, red.) er blevet delt vidt og bredt. Familien, som mangler sine to hunde, har udlovet en dusør på 7.000 kroner til dem, som kan hjælpe med at finde hundene.

quoteVi er overbevist om, at de er blevet stjålet, for man kan få gode penge for dem.

Agnes Thornvig Overgaard

Det er snart to uger siden, hundene forsvandt fra deres hjem i Sunds. Men selvom efterlysningen er nået helt til Tyskland, og flere har forsøgt at hjælpe familien, så har de ikke set skyggen af hundene.

- Vi er helt knuste. Vi har delt det overalt og kan ikke forstå, at ingen har set så store hunde, fortæller Agnes Thornvig Overgaard.

Og netop det, at ingen har set noget som helst til hundene, gør at familien har bange anelser.

- Vi er overbevist om, at de er blevet stjålet, for man kan få gode penge for dem. Det er to tyske jagthunde, og der er ikke mange af dem i Danmark, forklarer Agnes.

 
 
Foto: Privat

Til salg?

På Facebook har mange skrevet for at hjælpe familien, og her er der flere fortællinger fra andre hundeejere om, hvordan mistænkelige folk har taget billeder af deres hunde. 

Desuden er der også flere, der deler et salgsopslag på polsk med to hunde, som måske kunne være Wilma og Villads - familiens manglende hunde.

- Vi har været inde på nogle sider, hvor det ligner, at det er vores hunde, som er sat til salg. Men vi er ikke helt sikre, fortæller Agnes Thornvig Overgaard.

På trods af, at familien er sikre på, at hundene er blevet stjålet, så føler de sig hjælpeløse.

- Vi har forsøgt at melde det til politiet, men de kan ikke gøre så meget, forklarer Agnes.

Derfor håber familien nu bare på, at et tip kan ende med at få deres hunde hjem igen. Koste hvad det koste må.

- Vi overvejer at sætte dusøren op til 10.000 kroner nu, fordi vi vil bare så gerne have dem hjem, fortæller Agnes Thornvig Overgaard.

Agnes Thornvig Overgaard her med den seddel, der viser, at hundene mangler.
Agnes Thornvig Overgaard her med den seddel, der viser, at hundene mangler.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.