Et rekordernes år i MCH

Ved MCH’s ordinære generalforsamling onsdag, kunne koncernen se tilbage på et rekordår på alle parametre.

2018 blev året, hvor MCH A/S slog alle rekorder. Virksomheden havde rekordmange besøgende og den største omsætning nogensinde.

quoteEt år, jeg vil kalde et ekstraordinært år.

Poul Sand, bestyrelsesformand i MCH A/S

- Et år, jeg vil kalde et ekstraordinært år. Sagde bestyrelsesformand i MCH A/S, Poul Sand, ved den årlige generalforsamling onsdag den 24. april.

2018 var på en lang række områder et rekordernes år og bød blandt andet på rekordmange besøgende, nemlig 1.143.583, til i alt 326 arrangementer fordelt på koncernens fire lokationer MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

- Det er vi meget taknemmelige over, og det skyldes stor tillid fra arrangører, kunder og samarbejdspartnere, og hårdt og dedikeret arbejde i hverdagen fra alle MCH'ere. Hvad enten det gælder messer, møder, store fester, sportsoplevelser, koncerter, foredrag, teater eller andet, så bringer arrangementerne i MCH mennesker sammen. Det er en drivkraft i MCH at bringe mennesker sammen, og fællesskabet om gode og givende oplevelser sætter vi meget højt, siger Poul Sand.

Hør, hvilke forventninger Georg Sørensen har til fremtiden.

2018 gav en rekordomsætning på 364 mio. kr. og et resultat på 6 mio. kr. efter skat.

- Det er en omsætningsstigning på 23 procent i forhold til året før, og også højere end den hidtidigere rekord tilbage i 2007 på 334 mio. kr. 2018 var derfor - med afstand - året med størst aktivitet i hele MCH's historie, siger Georg Sørensen, administrerende direktør, MCH A/S.

Messefremgang og rekord i Jyske Bank Boxen

Isoleret set blev 2018 også et rekordår i multiarenaen Jyske Bank Boxen med 50 arrangementsdage. Her oplevede årets i alt 409.304 gæster alt fra danske og internationale stjerner til en af verdens største sportsbegivenheder: VM i ishockey i maj, hvor en helt ny ankomstplads og - bygning stod klar til de mange gæster som en del af projektet Fremtidens MCH, som støttes af Realdania og Herning Kommune.

2018 bød samtidig på i alt 22 fag- og publikumsmesser samt udstillinger i MCH, som samlet blev besøgt af 428.619 gæster, og dermed 95.000 flere end i 2017.

- Messerne er vores største og ældste forretningsområde, og derfor glæder vi os over et godt messeår 2018. Det gælder både i forhold til besøgstal, udstillerantal, antal udstiller-kvadratmeter og omsætning. Vi er meget taknemmelige over det hele. Jeg vil særligt fremhæve udstillerfremgangen, for den viser, at udstillerne tror på messerne i MCH - og kommer igen, sagde Poul Sand.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.