Erhvervspark i Sdr. Felding

Erhvervspark Midt er navnet på et nyt initiativ for små og mellemstore virksomheder i den vestlige del af Region Midtjylland.

I de gamle Rationel-bygninger på Vardevej i Sdr. Felding rykker et nyt erhvervsinitiativ ind. Erhvervspark Midt er tænkt som et samlingspunkt for små og mellemstore virksomheder, der har brug for lokaler til produktion, lager, distribution og kontor.

- Erhvervspark Midt er oplagt for virksomheder, som med kort varsel har brug for fleksible lokaleforhold. Det kan være alt fra håndværkere, der har brug for lidt lager og kontor til mellemstore virksomheder, der har større krav om mere plads til produktion, lager og kontor, siger Jane Skyum, direktør i Erhvervspark Midt.

Lokale ejere

Det er de lokale erhvervsfolk Kenn Byllemos, Mads A. Høgfeldt og Karsten D. Kristensen, som står bag Erhvervspark Midt. De driver i forvejen Emtelle Scandinavia A/S og Rotek A/S i Sdr. Felding. De håber at kunne tiltrække virksomheder til Sdr. Felding.

- Vi ønsker at bakke op om lokalsamfundet i Sdr. Felding. For os er det vigtigt at være med til at støtte en positiv udvikling i Udkants Danmark, siger Kenn Byllemos.

Erhvervspark midt kommer til at råde over 24.000 m2 inden døre og 12 hektar jord, og de første lejere rykkede ind 1. januar i år.