Enorm billetsucces til Ishockey-VM: - Svært at bevare pessimismen

Arrangørerne af VM i ishockey i Danmark håber på, at billetsalget kan runde en kvart million.

Der er knap fire måneder til, at det går løs ved VM i ishockey i Danmark, men der er allerede solgt flere end 200.000 billetter til begivenheden.

Men VM ser ud til at blive en endnu større succes på tilskuerfronten, for billetterne til enkeltkampene bliver først sat til salg i begyndelsen af februar, og det har især de udenlandske fans set frem til.

Så hos arrangørerne af VM i ishockey har man svært ved at få armene ned.

- Det er generelt svært at bevare pessimismen, når vi tager et blik på det aktuelle billetsalg, siger salgs- og marketingdirektør Maja Grimnitz for Ishockey VM 2018 i en pressemeddelelse.

- Vi er markant foran det budgetterede tal og ligger helt med i toppen over antal solgte billetter sammenlignet med tidligere arrangørlande på nuværende tidspunkt.

Billetsalget kan runde en kvart million

Arrangørerne håber og tror på, at antallet af solgte billet samlet kan komme op på en kvart million.

VM bliver afholdt i Jyske Bank Boxen i Herning, som har plads til 11.000 tilskuere, og i Royal Arena i København, der har plads til 12.500 tilskuere.

Danmark spiller alle sine gruppespilskampe i Jyske Bank Boxen, hvor modstanderne er: Canada, USA, Finland, Letland, Tyskland, Norge og Sydkorea.

Puljen i Royal Arena tæller følgende lande: Sverige, Rusland, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Frankrig, Schweiz og Hviderusland.

/ritzau/

I weekenden bliver der spillet Final-four i ishockey. Det sker for første gang nogensinde i Jyske Bank Boxen. Lige nu er eksperter fra Østrig igang med at omdanne Boxen til Danmarks største ishockeyhal.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.