Endnu et nederlag til Herning Blue Fox

Blue Fox tabte søndag til Rungsted på hjemmebanen i Herning. Det er sjette nederlag i træk.

Herning Blue Fox-træner Petri Skriko måtte igen spejde langt efter en sejr under kampen i Metal Ligaen i ishockey mellem Rungsted Seier Capital og Herning Blue Fox. Her fra kampen i Bitcoin Arena i Hørsholm torsdag den 13. november 2018.

Herning Blue Fox skulle i dag forsøge at bryde isen på det, som har været en meget sløj start på metal ligaen.
Det før så vindende hold ligger p.t. midt i tabellen og har ikke vundet de sidste fem kampe.
Den diamatrale modsætning er Rungsted som suverænt fører ligaen, og dem forsøgte de blå ræve altså slå på egen is i dag. Uden held.

Med nød og næppe holdt Rungsted Seier Capital liv i stimen af sejre i Metal Ligaen, så det nordsjællandske tophold nu har vundet syv kampe i træk i Danmarks bedste ishockeyrække.

Søndag eftermiddag lugtede det ellers af overtid i udekampen mod Herning Blue Fox, men altid farlige Tyler Fiddler sikrede Rungsted de tre point, da han scorede målet til slutresultatet 5-4 med tre minutter tilbage af opgøret.

Dermed var det forgæves for herningenserne, at holdet havde hentet Rungsteds 4-2-føring tidligere i perioden.

Rungsted har otte point ned til andenpladsen, mens Herning på syvendepladsen er en del af den tætte midte i rækken.

I topkampen mellem Sønderjyske og Aalborg Pirates var det hjemmeholdet fra Vojens, som løb med de tre point.

Sønderjyderne vandt 3-1 efter blandt andet at have scoret to mål i powerplay.

I tredje periode afgjorde Sønderjyske kampen, da holdet gik fra 1-1 til 3-1 med to scoringer på 58 sekunder.

Sønderjyske er nummer to med 42 point, mens Aalborg på tredjepladsen har 39 point.