Endnu en livsfarlig situation: Lastbil ramt af kasteskyts

Henrik Madsen fik en slem forskrækkelse i går, da en genstand kastet fra en motorvejsbro på Herning motorvejen smadrede soltaget på hans lastbil.

Onsdag formiddag fik Henrik Madsen en slem forskrækkelse, da en ukendt genstand blev kastet mod hans lastbil fra en motorvejsbro, ved afkørsel Herning Nord. 

quoteJeg hørte, at det gav et ordenligt skrald, og så dryssede der glas ned over mig.

Henrik Madsen, Ejer Oskars Bud- og Flytteforretning, Silkeborg

- Der blev kastet noget ned, som heldigvis kun ramte ovenpå mit solstag, som gik i stykker. Jeg hørte, at det gav et ordenligt skrald, og så dryssede der glas ned over mig, fortæller Henrik Madsen, der ejer Oskars Bud- og Flytteforretning i Silkeborg.

 Henrik Madsen kom ikke fysisk til skade, men er forskrækket over episoden.

- Jeg fik et ordentligt chok og tænkte, hvad var nu det? Men jeg var jo godt klar over, at det kom fra broen, så jeg bremsede hårdt ned og kørte ind i nødsporet, siger han.

Da han holdt i nødsporet nåede han at se en mand på scooter køre væk fra broen.

 
 
Foto: Privatfoto

-Jeg så, der var en mand på en scooter i mit spejl. Han var helt sortklædt og havde hjelm på. Han var allerede ved at køre væk, da jeg holder ind, siger Henrik Madsen.

Begynder at kigge efter stenkastere 

Episoden er blot den seneste i Danmark inden for kort tid, hvor der er blevet kastet ting mod biler fra motorvejsbroer. Den 21. august blev en kvinde dræbt i Odense, da hendes bil blev ramt af en stor sten. Kort tid efter blev også en bil ved Silkeborg ramt. De mange episoder får nu den erfarne lastbilchauffør Henrik Madsen til at tænke sig om en ekstra gang, når han kører under en motorvejsbro.  

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende før, og jeg har kørt lastbil i mange år, men det er åbenbart noget, vi skal til at vænne os til at kigge efter desværre, siger han. 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.