En hyldest til gulddrengene - Boxen ændrer udseende

I aften ser Jyske Bank Boxen noget anderledes ud end normalt. Som en hyldest til det danske herrehåndboldlandshold lyser den op i røde og hvide farver.

De danske håndboldherrer præsterede søndag noget ganske stort, da de for anden gang i trak vandt guld ved VM i håndbold. Det vil de fejre i aften Herning ved at lyse Jyske Bank Boxen op i røde og hvide farver. 

Det er MCHs måde at ønske håndboldherrerne tillykke med det genvundne verdensmesterskab på, og samtidig tænker de hos MCH tilbage på de oplevelser som håndboldlandsholdet gav Danmark i Jyske Bank Boxen i 2019, da de vandt VM på dansk jord.

Lyset blev installeret i forbindelse med, at MCH byggede den nye ankomsthal tilbage i 2018. Lyset bliver tændt i forbindelse med begivenheder og kan lyse i mange forskellige farver, alt efter hvad lejligheden er. I dag er en ting dog sikkert. De behøver kun at tænde for den hvide og den røde lampe. 

Jyske Bank Boxen lyste op i går, søndag, da herrerne vandt, og vil altså også gøre det i dag indtil midnat, når holdet lander i Danmark.