EM-profil til HC Midtjylland

Ligaoprykkerne fra HC Midtjylland har seriøse planer om at bide sig fast i Herre Håndbold Ligaen. Klubben opruster med tre nye navne frem mod næste sæson.

Den ambitiøse oprykkerklub HC Midtjylland har tre nye navne klar i truppen. De offentliggøres på et pressemøde torsdag, men TV 2 Sporten erfarer, at der er indgået en aftale med den islandske EM-stregspiller Vignir Svavarsson, den nuværende Skjern-målmand Tim Winkler og endelig bliver den nye cheftræner Patrick Westerholm.

Navnene har længe været kendte på rygtebørsen, men det er først nu, underskrifterne er kommet i hus. Alligevel vil HC Midtjyllands direktør Morten Andreasen ikke kommentere oplysningerne.

Vignir Svavarsson er en af det islandske landsholds helt store profiler. Med mere end 200 kampe for vulkanøens nationalhold er stregspilleren en markant og spændende forstærkning af ikke blot HC Midtjylland, men også den danske håndboldliga.

Han kommer til HC Midtjylland efter flere år i den tyske Bundesliga. Han har dog også tidligere spillet i den grønne Skjern-trøje og bliver dermed genforenet med sin tidligere holdkammerat Tim Winkler.

I følge TV 2 Sporten har islændingen skrevet under på en toårig kontrakt, mens Tim Winkler har lavet en etårig aftale.