EM i fare for landsholdsprofil

Den danske landsholdsanfører Line Jørgensen er blevet opereret i menisken, og hendes EM-deltagelse er nu i fare.

Da FC Midtjylland mandag mødte Team Esbjerg på udebane fik en af klubbens helt store profiler Line Jørgensen et slag på knæet. Det kostede hende onsdag en operation i menisken og nu en pause.

- Operationen gik rigtig godt. Efter vi havde set scanningen, havde vi frygtet et brud på brusken, men det var der ikke, siger Line Jørgensen til tvmidtvest.dk.

Der er mindre end tre måneder til håndbold-EM for kvinder i Ungarn og Kroatien, og her må Danmark måske også undvære anføreren.

- Det er svært at sige, hvornår jeg kan spille igen. Der er ingen skade i knæet, der holder mig tilbage. Jeg kan spille så snart hævelsen har fortaget sig, så der kan gå alt lige fra to til seks uger. Jeg håber selvfølgelig så kort tid som muligt. Jeg har et håb om at spille med i Champions League og til EM, og det virker ikke umuligt, siger Line Jørgensen.

Ikke sådan at erstatte

Dermed er Line Jørgensen ikke med på det fly, der torsdag aften lander i Serbien med FCM's håndboldkvinder om bord. Her skal pigerne forsøge at kvalificere sig til Champions League.

- Den kaliber, hun har, erstatter man ikke sådan lige. Hun har kæmpe betydning for holdet, så det er klart, vi kommer til at mangle hende. Men nu må vi se. Det vigtigste er, at vi passer på hende, siger Helle Thomsen.

FC Midtjylland fik torsdag aften besøg af Team Tvis Holstebro. Team Tvis vandt overraskende ligakampen 23-19.