Elvis-koncert ramt af teknisk nedbrud: 7000 publikummer måtte vente

Aftenens Elvis-koncert i Boxen fik ikke helt den start, man kunne have håbet på.

Ved 20-tiden lørdag aften gik en stor musikalsk opsætning med Elvis Presleys musik i gang i Boxen i Herning. Det blev dog en meget kort affære, da koncerten blev afbrudt allerede efter første nummer på grund af tekniske problemer. 

Det lykkedes teknikerne at få showet op at køre igen, men lykken blev kort. Allerede få sange senere var den gal igen, og 7000 publikummer i Boxen måtte vente 30 minutter, før koncerten igen kom op at køre. 

- Showet var helt dødt, og folk var sure. Nogle har forladt koncerten og forsøgt at få deres penge retur ved billetlugen. De buhede inde i salen, og det gjorde de allerede første gang, men endnu mere da det gik ned anden gang, fortæller TV MIDTVESTs reporter i Boxen, Knud Lind. 

Koncerten skulle bestå af en række historiske koncertoptagelser med Elvis, mens hans stemme akkompagneres af et fuldt symfoniorkester, men den første time var det altså mest almindelig pause-musik,  publikum havde glæde af.

- Det er noget af det LAN, som videofolkene har med, som er brudt ned. Deres back-up er også brudt ned, men de forsøger at lave det, fortæller lydmand for produktionen, Howard Lindeman til TV MIDTVEST. 

TV MIDTVESTs reporter fortæller, at showets tourmanager stod i Boxen og stirrede tomt ned i gulvet, mens han blev ved med at gentage 'It's a nightmare, it's a nightmare (det er et mareridt, det er et mareridt, red.)'. 

I klippet øverst i artiklen kan du se og høre den første del af koncerten. I klippet ses kun det første tekniske udfald. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.