Ekstra opbakning gør indtryk på FCM

På trods af fem nederlag i træk er der fortsat stor opbakning til FC Midtjylland fra fansene. Lørdag var de mødt talstærkt op til træningen forud for søndagens kamp.

De seneste uger har de danske mestre i fodbold været i stormvejr. FC Midtjylland har tabt de seneste fem kampe. En uvant situation for de ellers sejrsvante midtjyder.

Lørdag var der ekstraordinær opbakning til det kriseramte mandskab forud for morgendagens Superligakamp. En fan har taget den lange tur fra hjemmet i Ølstykke til Ikast.

- Jeg tror, man skal tænke over, hvad man selv kan gøre, og hvad man kan gøre for at bakke op, og mit bud det var så så det her, siger Jan Højris Madsen, fankoordinator for Black Wolves East.

Sammen med godt 50 andre FCM-tilhængere var han mødt op til lørdagens formiddagstræning for at støtte et hold i modgang.

- Jeg tænker at spillerne får lidt ud af at se der står lidt ekstra fans ved træningen og viser, at vi støtter dem og holder med dem stadigvæk og vi skal nok være på stadion igen i morgen her, siger Jan Højris Madsen.

Fanaktion gør indtryk

Den ekstra opbakning er tiltrængt efter fem nederlag i træk

- Det giver os jo den fornemmelse, at der er nogen, der bakker os op i svære tider, hvor vi ikke har fået de sejre, vi havde håbet på, at der faktisk er nogen, der står bag os. Det er mega fedt at se, siger FC Midtjyllands cheftræner, Jes Thorup.

Siden d. 22. oktober er det blevet til to nederlag til Napoli i Europa League, to nederlag i Superligaen til henholdsvis Brøndby og lokalrivalerne fra Viborg samt et exit fra pokalturneringen efter et nederlag i Roskilde.

- Det er altid rart med opbakning, og når man har tabt fem kampe i træk, så er det fedt, at de kommer og støtter os, siger FCM-spiller Jakob Poulsen.

Ingen snak om krise

Selvom de sidste par uger ikke har givet meget at varme sig på for tilhængerne på sidelinjen, så vil de ikke høre snak om krise.

- Jeg tror på holdet stadigvæk, og det er vi mange, der gør, og jeg tror ikke, spillerne har mistet gejsten. De skal nok komme tilbage igen, siger Jan Højris Madsen.

Næste chance for point er søndag eftermiddag, hvor ulvene tager imod Esbjerg i den sidste kamp før landsholdspausen. FC Midtjylland har ikke tabt de seneste 13 superligakampe mod Esbjerg. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 16.00.

I videoen kan du se indslaget om fanaktionen.

De danske mestre i fodbold har været i stormvejr de seneste uger. FC Midtjylland har tabt de seneste fem kampe på stribe. En uvant situation for de ellers sejrsvante midtjyder. I dag var der ekstraordinær opbakning til det kriseramte mandskab

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.