To efterlyst efter knivoverfald

To mænd trængte natten til fredag ind hos en 32-årig mand i Herning og stak ham med en kniv. Politiet efterlyser nu både gerningsmændene og eventuelle vidner.

Midt- og Vestjyllands politi efterlyser to mænd, der natten til fredag stak en 32-årig mand med en kniv på Vestergade i Herning.

- Vi ved, at de to gerningsmænd er trængt ind på mandens adresse omkring kl. 3 i nat, og at de havde en kniv med. Vi kender ikke forløbet, men der er opstået tumult, og så har de stukket manden i lægmusklen, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Gert Høeg.

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der ligger til grund til for episoden. Men politiet efterlyser nu de to gerningsmænd eller vidner, der kan have set dem løbe fra stedet.

- Der er ikke noget særligt signalement. De havde begge mørke hættebluser på, da de løb fra gerningsstedet i Vestergade i nat. Men hvis nogen har set noget, hører vi meget gerne fra dem, lyder det fra vagtchefen.

Poltiet har nu sat gang i en række tekniske undersøgelser på gerningsstedet i håb om at kunne sikre spor fra gerningsmændene eller at finde gerningsvåbnet,

Det 32-årige offer er blevet behandlet på sygehuset i Herning for sine skader i lægmusklen, men har på intet tidspunkt været i livsfare.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.