Opdateret: Mistænkt for drab i Gullestrup har meldt sig selv

Tirsdag blev en 51-årig mand fundet død i sit hjem. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er der tale om et drab.

Den efterlyste er Sam Alimalayeri. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Opdateret 16:43

Den efterlyste mand har meldt sig selv til politiet, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Den efterlyste Sam Alimalayeri, der er efterlyst i forbindelse med drabssagen i Gullestrup ved Herning, er fortsat på fri fod. 

Læs også Overblik: 51-årig er fundet dræbt i Gullestrup

Det oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST. 

Manden er efterlyst i en sag om en 51-årig mand, der tirsdag blev fundet død i sit hjem. 

Tirsdag kunne politiet fortælle, at der er omstændighederne omkring liget, der gør, at de formoder, der er tale om drab. Men der er ikke yderligere oplysninger om, hvad det vil sige.

Klokken 18.30 tirsdag gik politiet ud med en efterlysning af en mand, som sættes i forbindelse med drabet. Det er den 38-årige Sam Alimalayeri.

SAM ALIMALAYERI

 • 157 cm høj
 • almindelig af bygning og med kort mørkt hår
 • Han formodes at være iført sort- eller blå-stribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte NIKE-sko og har formentlig skægstubbe
 • Håret stikker ud under hatten

Hvis man ser Sam Alimalayeri skal man ikke selv tage kontakt med ham, men kontakte politiet på telefon 114.

Tirsdag fortalte efterforskningsleder Thomas Hald fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at politiet har ledt efter Sam Alimalayeri flere steder i Herning:

- De steder, hvor vi har befundet os i Herning og omegn, har vi været på grund af en formodning om, at mistænkte kunne opholde sig der. Det har så ikke været tilfældet, sagde Thomas Hald til TV MIDTVEST.

Politiet var talstærkt til stede på adressen i Gullestrup tirsdag.  Foto: Esben Kock Jensen, TV MIDTVEST

Et af de steder, politiet har ledt, er i det nærliggende Engens Kvarter. Her brød politiet en dør op og sendte teknikere ind for at undersøge en lejlighed.

Ser man den mistænkte advares der imod at tage kontakt. I stedet opfordres der til at ringe til politiet, hvis man ser ham, eller ved hvor han befinder sig.

Sagen kort

 • Tirsdag blev den 51-årige Peter Schnack fundet død i sit hjem.
 • Politiet blev alarmeret kort før klokken 9 tirsdag morgen. En bekendt til den dræbte var nervøs over, at han ikke kunne komme i kontakt med den 51-årige.
 • Den 51-årige blev fundet dræbt ved knivstik på sin bopæl. 
 • Den afdøde 51-årige var selvstændig taxa-vognmand, og tirsdag var det tydeligt, at politiet var interesseret i taxaen som spor.
 • Beboere blev spurgt, om de havde set taxaen køre til og fra vognmandens adresse og hvornår. I løbet af eftermiddagen kom en mand fra Herning Taxa til stede, og politiet rekvirerede også en ekstra-nøgle til den hvide BMW.
 • Klokken 18:30 gik politiet ud med en efterlysning af en mand som sættes i forbindelse med drabet. Det er den 38-årige Sam Alimalayeri.
 • Tirsdag eftermiddag anholdt politiet en kvinde i sagen. Hun blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for medvirken til drab. 
 • Den 38-årige Sam Alimalayeri er fortsat efterlyst.