Efter dødsfald i Herning: Nu efterlyser politiet vidner i sag om knivstikkeri

En 22-årig mand fra Herning mistede livet natten til torsdag efter et knivstikkeri i midtbyen. Nu efterlyser politiet vidner.

Siden i nat har Midt- og Vestjyllands Politi været massivt til stede i Herning midtby for at efterforske drabet på en 22-årig mand fra lokalområdet.

Nu er politiet interesseret i at høre fra vidner, der har været i den sydlige ende af Herning midtby og set noget mistænkeligt mellem klokken to og fire natten til torsdag, skriver de i en pressemeddelelse.

- Hvis folk har bemærket noget usædvanligt eller noget, der kunne være interessant for os, vil vi gerne høre fra dem. Det er især timerne omkring gerningstidspunktet, der er interessant, siger vicepolitiinspektør og stationsleder hos lokalpolitiet i Herning, Kristian Larsen til TV MIDTVEST.

Klokken tre natten til torsdag ringede den 22-årige selv til alarmcentralen for at fortælle, at han var blevet stukket i brystet. Herefter blev manden kørt til sygehuset i Herning, men hans liv stod ikke til at redde.

- Det er vores formodning, at det er et internt opgør i en gruppe, som har relationer til narkomiljøet i Herning, siger Kristian Larsen.

Indtil omkring middag var området omkring Grønnegade og Smedegade, hvor overfaldet fandt sted, afspærret. Det samme var Dronningens Boulevard og området omkring banegården, hvor togtrafikken også stod stille i en time på grund af efterforskningsarbejdet.

Senere blev Dalgasgade og Bryggergade spærret af, men afspærringen blev fjernet efter en time. Politiet har haft både hundepatrulje og drone til stede i området.

- Personfarlig kriminalitet er en af de ting, som vi har særligt fokus på, og drabssager har altid højeste prioritet. Så det er noget, vi ser på med stor alvor og bruger en del kræfter på at efterforske, siger Kristian Larsen.

Politiets efterforskningsarbejde er stadig i fuld gang, og hvis man har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Alle tog på Herning Station stod stille i en time.
Alle tog på Herning Station stod stille i en time.
Foto: Louise Harkjær Møller, TV MIDTVEST
Lidt over middag blev Dalgasgade og Bryggergade også afspærret.
Lidt over middag blev Dalgasgade og Bryggergade også afspærret.
Foto: Louise Harkjær Møller, TV MIDTVEST