Dyrt indkøb ude resten af sæsonen

Tjekken Vaclac Kadlec kommer ikke til at score for FC Midtjylland i denne sæson. Profilen er sat ud af spillet med en knæskade.

Der er dårligt nyt til FC Midtjylland forud for kampen mod Brøndby IF i morgen aften. Klubbens tjekkiske kantprofil Vaclav Kadlec er blevet scannet, og billederne viser en skade i knæet.

- Han har en revne i menisken, og han skal derfor opereres, konstaterer FC Midtjyllands holdlæge Jan Hede.

Klublægen forudser, at Kadlec kan begynde genoptræningen umiddelbart efter operationen, men han skal forvente en pause på seks til otte uger. Dermed er han ude af spillet i resten af sæsonen. 

Cheftræner Jess Thorup ærgrer sig naturligvis over at skulle undvære Kadlec, der har været i aktion i samtlige af forårets syv kampe.

- Først og fremmest er det synd for Kadlec. Han var kommet hertil for at skyde gang i karrieren igen, og det var han godt i gang med. Dernæst er vi selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at vi må undvære ham resten af foråret, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland hentede den 23-årige angriber i Frankfurt før forårssæsonen for næsten 15 millioner kroner. I de fem Superligakampe og de to Europa League kampe mod Manchester United er det endnu ikke lykkedes tjekken at komme på scoringstavlen. 

Vaclav Kadlec opereres i begyndelsen af næste uge.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.