Drabssag fra Gullestrup: Efterlyst mand melder sig selv til politiet

Manden var efterlyst i sagen om drabet på 51-årige Peter Schnack i Gullestrup.

38-årige Sam Alimalayeri har meldt sig selv til politiet. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

38-årige Sam Alimalayeri, der siden tirsdag aften klokken 18.30 har været efterlyst i en drabssag fra Gullestrup ved Herning, hvor 51-årige Peter Schnack er dræbt, har meldt sig selv.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Læs også Overblik: 51-årig er fundet dræbt i Gullestrup

Sam Alimalayeri vil blive fremstillet i et grundlovsforhør torsdag, og indtil da har politiet ikke yderligere kommentarer i sagen.

Politiet har ledt efter 38-årige Sam Alimalayeri flere steder i Herning - blandt andet i en lejlighed i Engens Kvarter, hvor politiet brød en dør op og sendte teknikere ind for at undersøge lejligheden. Men nu har han altså meldt sig selv.

48-årig kvinde sigtet og varetægtsfængslet

Peter Schnack blev fundet på sin bopæl tirsdag formiddag, efter en bekendt havde været nervøs over ikke at kunne komme i kontakt med den 51-årige. 

Han blev efterfølgende fundet dræbt med knvistik i sit hjem.

Tirsdag blev en 48-årig kvinde anholdt, og onsdag har politiet sigtet hende for at være medvirkende til drabet på Peter Schnack.

Hun er blevet fremstillet i grundlovsforhør, hvor hun efter er blevet varetægtsfængslet i 14 dage. Hun har kæret beslutningen til Vestre Landsret, fordi hun mener, hun er uskyldig.

Sagen kort

  • Tirsdag blev den 51-årige Peter Schnack fundet død i sit hjem.
  • Politiet blev alarmeret kort før klokken 9 tirsdag morgen. En bekendt til den dræbte var nervøs over, at han ikke kunne komme i kontakt med den 51-årige.
  • Den 51-årige blev fundet dræbt ved knivstik på sin bopæl. 
  • Den afdøde 51-årige var selvstændig taxa-vognmand, og tirsdag var det tydeligt, at politiet var interesseret i taxaen som spor.
  • Beboere blev spurgt, om de havde set taxaen køre til og fra vognmandens adresse og hvornår. I løbet af eftermiddagen kom en mand fra Herning Taxa til stede, og politiet rekvirerede også en ekstra-nøgle til den hvide BMW.
  • Klokken 18:30 gik politiet ud med en efterlysning af en mand som sættes i forbindelse med drabet. Det er den 38-årige Sam Alimalayeri.
  • Tirsdag eftermiddag anholdt politiet en kvinde i sagen. Hun blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for medvirken til drab. 
  • Onsdag eftermiddag: Den 38-årige Sam Alimalayeri melder sig selv til politiet.