Dom i schweizisk sag mod drabssigtet herningenser i 2018

Der falder formentlig dom i sagen mod en 32-årig herningenser i begyndelsen af 2018. Familien håber på behandlingsdom, hvis han bliver fundet skyldig.

En 32-årig mand fra Herning, der er sigtet for drabsforsøg i Schweiz, får formentlig afsluttet sin sag dernede i begyndelsen af 2018. Det skriver Herning Folkeblad.

Drabsforsøget skulle være sket den 10. november 2013 i Genève, hvor den 32-årige herningenser ifølge politiets sigtelse har stukket en 54-årig restauratør i halsen.

- Han erkender, at han var på stedet, men han mener, der var tale om selvforsvar. Han siger, han følte sig truet af restauratøren, forklarer mandens faster, der hos Herning Folkeblad optræder anonymt. Hun har sammen med den 32-åriges bror besøgt ham i fængslet i Genève.

Den 54-årige mistede meget blod og er som følge af knivstikkeriet blevet delvist lammet. I dag bor han på en institution for handicappede.

Forsvandt i 2013 - har levet som hjemløs

Familien efterlyste manden, da han forsvandt i moderens bil i 2013. Siden da har han ifølge Herning Folkeblad levet som hjemløs i primært Frankrig og Spanien. 

Familien håber på, at manden - hvis han findes skyldig - får en behandlingsdom, da han ifølge fasteren er eller har været psykisk syg.