Dobbelt knivstikkeri: Knivføreren er stadig på fri fod

Den ene af to gerningsmænd til et dobbelt knivstikkeri i Herning er stadig på fri fod. Politiet ved, hvem han er.

Knivstikkeriet skete ved Rema 1000 på H.P. Hansensvej i Herning fredag aften. Foto: Nanna Lykke Smith Rasmussen, TV MIDTVEST

Opdatering - 12. juli 2020 kl. 16.42

19-årige mand, der blev anholdt af politiet lørdag, er i dag søndag blevet fremstillet i grundlovsforhør. Han er blevet varetægtsfængslet i fire uger frem sigtet for kvalificeret vold særlig farlig karakter. 

 

Den 20-årige mand, der førte kniven, er stadig på fri fod, og politiet leder fortsat efter ham.

Efterforskningen er stadig i gang, selv om Midt- og Vestjyllands Politi lørdag aften fik anholdt en mistænkt i sagen om et dobbelt knivstikkeri i Herning.

Der ifølge politiet to mistænkte i sagen, og den ene, en 20-årig mand, er endnu ikke anholdt.

Læs også Mand anholdt efter dobbelt knivstikkeri i Herning

- Ham, vi har anholdt, har en medvirkende andel i det. Vi mangler ham, der har ført kniven. Vi ved, hvem han er, men har ikke fat i ham endnu, siger Lars Even, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet, der skete ved Rema 1000 på H.P. Hansensvej, fredag aften klokken 19.28. Her var to personer på 19 år fra Herning blevet stukket i henholdsvis øret og låret. De havde selv fundet til skadestuen, hvor politiet fandt dem.

Siden er de to forurettede og vidner blevet afhørt, og det er blandt andet vidneudsagn, der har ledt politiet på sporet af to gerningsmænd.

Den ene, en 19-årig mand, har altså siden i går aftes været i politiets varetægt. Han bliver fremstillet i grundslovsforhør søndag - formentlig her i formiddag ved Retten i Viborg.

Ingen af de to forurettede har fået livstruende skader.

Læs også Knivstikkeri i Herning: Politiet på sporet af mulig gerningsmand