Detroniserede FC Midtjylland taber til veloplagte OB

Kort efter at FC København havde sikret sig mesterskabet, tabte FC Midtjylland med 1-3 til OB i Superligaen

FC Midtjylland missede søndag endegyldigt chancen for at genvinde det danske mesterskab, da FC København slog Brøndby, og FCM tabte efterfølgende med 1-3 til OB i Superligaen.

FCM's kamp mod OB blev spillet lige efter, at FC København havde sikret mesterskabet med en 3-2-sejr over ærkerivalerne.
    
Før kampen i Odense havde FCM med FCK's sejr 14 point op til FCK med fire runder tilbage, og dermed var kampen om mesterskabet afgjort.
    
Med dagens resultater er det sikkert, at FCM ender nummer to i Superligaen, mens OB jagter tredjepladsen.
    
OB ligger nummer fire og har nu et enkelt point op til Esbjerg, som ligger nummer tre og mandag møder FC Nordsjælland.
    
Hjemmeholdet kom tidligt i kampen tæt på en scoring ved Bashkim Kadrii, som måtte se sit hårde, flade forsøg reddet af Jesper Hansen.

Dominerede midtbanen

OB har i flere år og også i denne sæson haft det svært mod FCM og havde til søndagens kamp skiftet formation, hvilket gav holdet en ekstra mand på midtbanen.
    
Det hjalp, for OB spillede en flot kamp og kom kort før pausen i front ved forsvarsspilleren Alexander Ludwig, som headede et langt indkast i nettet.
    
OB fik en drømmestart på anden halvleg, da Jens Jakob Thomasen blev spillet fri i feltet efter et flot angreb og sparkede bolden i mål til 2-0.
    
Efter en times spil fik FCM's Marc Dal Hende reduceret, da han dirigerede bolden i mål efter et hjørnespark.
    
Stillingen holdt dog kun et minut, så slog OB kontra, hvor Casper Nielsen blev spillet helt fri af Bashkim Kadrii og nemt kunne score til 3-1.
    
/ritzau/