Der er pres på butikkerne: Fire gange så mange pakker som normalt

Black Friday og julehandlen giver travlhed i butikkerne, hvor de mange pakker skal udleveres.

Det er højsæson for pakker lige nu.

Black Friday er for længst overstået, men årets største handelsdag samt den forestående julemåned giver i høj grad travlhed i de butikker, der skal modtage de mange ting, som folk bestiller på nettet.

Hos Dagli'Brugsen Sørvad plejer man at få 130 pakker om ugen, men i denne uge skal personalet udlevere et sted mellem 600 og 800 pakker.

quoteVi skal have dem ud så hurtigt som muligt, for hver dag kommer der et nyt læs.

Tom Pedersen, Dagli'Brugsen Sørvad

- Vi har fyldt kontoret med pakker, de er på hylderne, på gulvet og på en vogn. Så det hober sig stille og roligt op. Uden at overdrive så tror jeg, der er fire gange så mange pakker som på en normal dag, fortæller brugsuddeler Tom Pedersen.

Travlhed for de ansatte

Han har været brugsuddeler i 33 år, og han kan godt mærke, at pakkepresset er taget til i takt med at nethandlen er vokset.

- Vi skal have dem ud så hurtigt som muligt, for hver dag kommer der et nyt læs. Så vi er glade for, at kunderne har tålmodighed med os, for det kan tage lidt ekstra tid at finde en pakke, når der er så mange, siger han.

Det giver ekstra travlhed hos de ansatte, som må løbe lidt hurtigere for at følge med. Men helt skidt er det nu heller ikke.

- Det er fint nok - vi har godt af lidt ekstra motion, siger Tom Pedersen med et smil.