De første tegninger af fremtidens MCH er på plads

C.C. Contractor har vundet udbudskonkurrencen om at stå bag opgraderingen af MCH Messecenter Herning. Nu er de første tegninger på plads.

MCH Messecenter Herning står over for en gennemgribende fysisk forandring. Bag den store opgradering af messecenteret står C.C. Contractor, som har vundet udbudskonkurrencen. De får selskab af Cubo Arkitekter, Landskabsarkitekt Schønherr og Midtconsult.

- I udbuddet blev der søgt bud på realisering af de første etaper af Fremtidens MCH. Med nyt byggeri, opgradering af uderum samt en forbedring af det visuelle udtryk er det målet at skabe en ny sammenhængende gæsteoplevelse. Samtidig er målet at styrke den funktionelle og arkitektoniske sammenhæng i området. Det har været en spændende proces med kvalificerede deltagere, siger fagdommer og arkitekt Lars Steffensen fra Henning Larsen Architects.

Støttet med 150 millioner

Realdania støtter Fremtidens MCH med 150 millioner kroner, der skal være med til at skabe en stærkere forbindelse til Herning by.

quoteFor MCH er det helt centralt at vores kunder, gæster og samarbejdspartnere også i fremtiden får den bedst mulige oplevelse, når de besøger os. 

Georg Sørensen, administrerende direktør, MCH 

- Efter års knopskydning, hvor MCH Messecenter Herning punktvis er vokset med nye bygninger og infrastruktur, er der behov for en bedre sammenhæng for hele området. Dét får vi med vinderprojektet, vi offentliggør i dag, siger Anne Skovbro, der er filantropidirektør i Realdania.

Herning Kommune glæder sig

Herning Kommune glæder sig over, at MCH i fremtiden bliver styrket. Byrådet har selv bevilliget 50 millioner kroner til projektet. De skal bruges til at opgradere de kommunalt ejede arealer omkring messecentret, så de passer ind i den nye arkitektoniske helhed.

- Messecentret har historisk været en stærk motor for Hernings udvikling, og med det vindende projekt åbner der sig helt nye muligheder for MCH og Herning Kommune, siger Herning Kommunes borgmester Lars Krarup (V).

MCH ser frem til 2018

Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH, glæder sig over vinderprojektet og perspektiverne.

- For MCH er det helt centralt at vores kunder, gæster og samarbejdspartnere også i fremtiden får den bedst mulige oplevelse, når de besøger os. Det bidrager det vindende projekt i høj grad til. Nu glæder vi os til at præsentere Fremtidens MCH og de synlige forbedringer i 2018, siger Georg Sørensen.

Opgraderingen kommer til indeholde følgende:

 

Første resultat bliver et nyt ankomstcenter.