De blå ræve vinder topkamp og øger i toppen

En sikker hjemmesejr på 7-3 over Odense betød, at Herning tog yderligere fra på førstepladsen i isligaen.

Mads Jespersen trækker i nødbremsen og stopper Hernings Lasse Lassen i en tidligere kamp mellem de to hold.

Herning Blue Fox trak sig sejrrigt ud af fredagens topkamp i ishockey mod Odense Bulldogs i Metal Ligaen.

Sejren hjemme i Herning var ganske overlegen og lød på 7-3, og med de tre point skabte Herning øget afstand til netop Odense i toppen af ligaen. Herning fører Metal Ligaen med 59 point, mens Odense følger efter med 55 point.

Herning stormede i det hele taget afsted på isen og bragte sig foran 4-0 i anden periode.

I første periode havde Lasse Lassen og Anders Poulsen bragt Herning foran 2-0. Ifølge Hernings hjemmeside var Anders Poulsen målscorer, selv om det i hallen så ud, som om målet blev scoret af Toni Kallela.

Anden periode bød på to Herning-scoringer, inden Anthony Camara og Dale Mitchell reducerede til 2-4 for Odense.

Anders Poulsen og Riku Pitkänen scorede til 6-2 for hjemmeholdet i tredje periode, inden Camara fik lov at reducere, før Thomas Vilstrup Andersen scorede kampens sidste mål til 7-3.

Øvrige kampe

Aalborg Pirates holdt sig til på tredjepladsen med en 3-1-sejr ude over Gentofte Stars. Dermed nåede Aalborg op på 52 point.

Esbjerg Energy tabte 2-3 hjemme til Rødovre Mighty Bulls i en afgørelse efter straffeslag. Dermed har Rødovre 48 point på femtepladsen, mens Esbjerg følger lige efter med 47 point.

Frederikshavn White Hawks har også 48 point, men indtager fjerdepladsen efter 5-1 ude over Herlev Eagles fra den tunge ende af ligaen.