Dansk Kennel Klub: Flere hunde stjæles hvert år

En familie fra Sunds mangler deres to jagthunde, og er sikre på de er blevet stjålet. Nu fortæller Dansk Kennel Klub, at der hvert år stjæles flere hunde.

En familie i Sunds savner deres to særlige jagthunde, efter ikke at have set dem i omkring to uger er familien sikre på de er blevet stjålet. En teori, som Dansk Kennel Klub bakker op omkring.

- Da hundende ikke er set nogen som helst steder, så er min teori at de desværre er blevet stjålet, fortæller Lise Lotte Christensen, som er adfærdskonsulent hos Dansk Kennel Klub.

Lokalpolitiet i Herning bekræfter, at hundene er blevet efterlyst. Alligevel ved ingen endnu med sikkerhed om nogen har taget dem.

Tom hundegård

 I Sunds står familien Thornvig med en tom hundegård og er ulykkelige. Mest af alt fordi de føler sig magtesløse. Deres håb er nu at de får hjælp udefra, og det er også det rigtige sted at søge hjælp fortæller Dansk Kennel Klub.

Hundene Wilma og Villads har normalt en fast plads i familiens hundegård.
Hundene Wilma og Villads har normalt en fast plads i familiens hundegård.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

- Det er vigtigt at få nogle mennesker til at sige noget, for der sidder altid nogle som har noget viden om, hvad der er sket, forklarer Lise Lotte Christensen.

Dusør

I første omgang havde familien Thornvig udlovet en dusør på 7.000 kroner, til dem som kunne hjælpe med at finde deres hunde. Men nu har de hævet beløbet til 20.000 kroner.

Agnes Thornvig Overgaard med den flyer, som familien har sat op i flere byer.
Agnes Thornvig Overgaard med den flyer, som familien har sat op i flere byer.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Håbet er at få hundene hjem hurtigst muligt, for der skal snart være fest i familien, og uden hundene bliver det ikke så festligt.

- Mit største ønske er bare at få de hunde hjem inden min konfirmation, det fylder enormt meget, fortæller Agnes Thornvig Overgaard.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.