Dagen derpå for Kandis-Johnny: Vores tredje møde med en spøgelsesbilist

Det var tæt på at gå helt galt, da en spøgelsesbilist kom imod bilen med det populære danseorkester, fortæller forsanger Johnny Hansen.

02:10

Johnny Hansen fortæller her om mødet med spøgelsesbilisten. Video: Morten Thomsen TV MIDTVEST

Kandis var fredag aften tæt på at støde sammen med en spøgelsesbilist på motorvejen mellem Aulum og Sinding.

Læs også Kandis mødte spøgelsesbilist på motorvejen: - Nogen holdt hånden over os

Og det var ikke første gang, medlemmerne af det populære danseorkester var ude for sådan en ubehagelig oplevelse.

Det fortæller bandets frontfigur Johnny Hansen, da TV MIDTVEST møder ham i privaten i Hurup. Kandis er et af de danske bands, der giver flest koncerter, og det bliver hvert år til omkring 100.000 kilometer på de danske veje.

- Det er ikke første gang, vi oplever det - desværre. Det er tredje gang. De andre gange er vi blevet advaret, men i går hørte vi af en eller anden årsag ikke radio, så vi vidste ingenting. Og lige pludselig skete det bare, siger Johnny Hansen.

Der var heldigvis ingen, der kom til skade, da spøgelsesbilisten - en 80-årig mand - kørte på den vestjyske motorvej. Midt- og Vestjyllands Politi var hurtigt på stedet og fik ham standset, inden det gik galt.

Men udfaldet kunne sagtens have været et andet.

Knus fra svigermor

- Foran os kører en lastbil og nogle personbiler, og havde vi været et minut eller to længere fremme, havde vi været ude i en overhaling, og så havde det været noget rigtig skidt, siger Johnny Hansen.

Kandis-medlemmerne var naturligvis rystede ovenpå den ubehagelige oplevelse, men det var først, da de nåede frem til spillestedet i Hedensted, at alvoren for alvor gik op for dem.

Læs også Se videoen: Spøgelsesbilist var centimeter fra ulykke på motorvejen

- De andre siger... er I klar over, hvor tæt det egentlig var på. Det er først der, det for alvor gik op for en, at det var tæt på at være slut på det hele, og at familien skulle til at kigge på, hvad der står i forsikringspolicen.

Da Johnny Hansen kom hjem fra jobbet i Hedensted, vækkede han sin kone Gitte for at tale oplevelsen igennem med hende. Og resten af familien har også været der med støtte.

- I dag har mine forældre været her og snakket det igennem. Min svigermor og svigerfar har også været her, og jeg fik en krammer af svigermor. Hun sagde - det er ikke så tit jeg gør det, men i dag skulle du have en krammer, fortæller Johnny Hansen.

02:12

Se indslag om Kandis-medlemmernes møde med spøgelsesbilisten her.

Luk video

 

 

.