Coronavirus: Bravo Tours-feriegæster fanget på hotel på Tenerife

To Bravo Tours-gæster opholder sig på det karantæneramte hotel på Tenerife, oplyser rejseselskabets direktør.

Flere hundrede turister er blevet sat i karantæne på et turisthotel i byen Adeje på ferieøen Tenerife.

Heriblandt er der mindst fem danskere, hvoraf to har rejst med Bravo Tours, der holder til i Herning, mens de øvrige tre har rejst med TUI Danmark.

Det bekræfter Bravo Tours-direktør, Peder Hornshøj, overfor TV MIDTVEST.

- Jeg har lige talt med vores gæster for 10 minutter siden, og de må ikke forlade hotellet.

- De tager det indtil videre stille og roligt og afventer, hvad der sker. Det er det eneste både de og vi kan gøre lige nu. Vi har givet dem telefonnumre, så de altid kan få fat på os, og så må vi se, hvad myndighederne gør, siger Peder Hornshøj.

Ifølge det spanske medie Antena de Canarias opretholder spanske sikkerhedsstyrker en sikkerhedszone omkring hotellet, så ingen kan komme ud eller ind.

Bravo Tours: - Vi er trygge ved situationen

Gæsterne på hotellet H10 Costa Adeje Palace, som bliver benyttet af Bravo Tours, Sun Tours og TUI Danmark, er kommet i karantæne, efter en italiensk turist har fået konstateret coronavirus.

Manden, der er læge, har ifølge tv2.dk opholdt sig på hotellet i seks dage, og derfor kan han potentielt have smittet andre.

Bravo Tours-direktøren maner dog til ro trods karantæne-situationen.

- Det er en gæst ud af flere tusind, som har den her virus. Lige nu er der ikke nogen, der ved, om han har smittet andre.

- Der bliver selvfølgelig taget forholdsregler, det skal der gøres i den her situation, men vi er ret trygge ved situationen, som den ser ud lige nu, lyder det fra Peder Hornshøj.

Bravo Tours regner med, at de to gæster kommer hjem igen som planlagt, ligesom næste hold gæster, der rejser til Tenerife på søndag, indtil videre kan regne med at kunne tage afsted i weekenden.  


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Samfund.