Butikstyv anholdt: Havde bilen fuld af stjålne varer fra supermarkeder

En 36-årig butikstyv nåede at stikke af efter et tyveri i Netto i Holstebro, men blev senere anholdt med bilen fuld af tyvekoster for flere tusind kroner.

Instant kaffe og almindelig kaffe var blandt tyvekosterne i bilen. Arkivfoto. Foto: Martin Sylvest Andersen / Ritzau Scanpix

Opdateret 15.20

Anklagemyndigheden oplyser torsdag eftermiddag, at den den sigtede i sagen er blevet varetægtsfængslet i fire uger ved byretten. Den sigtede nægter sig skyldig og har kæret kendelsen til Landsretten.

En 36-årig mand fra Randers blev i går aftes anholdt af politiet på motorvejen mellem Herning og Holstebro.

Bilen var helt fuld af tyvekoster fra forskellige supermarkeder. Der var kolonialvarer for mindst 20.000 kroner.

Henrik Nielsen, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

Manden havde bilen fuld af varer som instant kaffe, almindelig kaffe og alle mulige andre ting fra ti supermarkeder.

- Bilen var helt fuld af tyvekoster fra forskellige supermarkeder. Der var kolonialvarer for mindst 20.000 kroner, siger Henrik Nielsen, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet fik en anmeldelse om et butikstyveri i Netto på Lavhedevej i Holstebro i går aftes klokken 21.49. Manden nåede at stikke af, men blev altså senere anholdt af politiet.

- Vi fik registreringsnummeret, og en patrulje fandt ham så under en motorvejsbro, hvor han blev anholdt og taget med på politistationen, siger Henrik Nielsen.

Politiet skal nu i gang med at undersøge, hvor varerne er blevet stjålet henne. Ud over Netto på Lavhedevej i Holstebro har Fakta i Struer også haft besøg af indbrudstyven.

Den 36-årige mand bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.

Læs også Butikker opgiver at anmelde tyverier

04:36

Butiksejere mener, at politiet arbejder for langsomt. Overvågningsbilleder mister deres værdi, når de alt for sent offentliggøres, lyder butiksejeres kritik i indslaget fra den 30. november sidste år.

Luk video