Brøndby endte FCM's sejrsstribe

De nykårede danske mestre mandag tabte 2-3 til Brøndby, der dermed satte en stopper for FC Midtjyllands sejrstime på hjemmebane.

Efter 15 hjemmesejre på stribe gik den ikke længere for de nykårede danske mestre fra FC Midtjylland. FC Midtjylland måtte se sig besejret i en målrig affære mod Brøndby. Det skriver Herning Folkeblad.

Gæsterne fra den københavnske vestegn vandt mandag 3-2 over de danske mestre fra FC Midtjylland.

Alle fem mål faldt i første halvleg, der bød på underholdning og højt tempo, men også fæle fejl - især fra de måske lidt festramte midtjyder.

Francis Dickoh stod for den første og største. Den erfarne stopper skulle blot prikke en lang, ufarlig bold fra Lebogang Phiri hjem til sin målmand, men ramte forbi bolden og blev overløbet af Teemu Pukki til 1-0.

Martin Pusic og Jesper Lauridsen vendte slaget til 2-1 på to oplæg fra den stærkt spillende Sylvester Igboun. Pusic er dermed delt topscorer i Superligaen.

Alexander Szymanovski og Daniel Agger scorede på indlæg fra henholdsvis Andrew Hjulsager og Daniel Larsson, hvor FCM-defensiven svigtede i markeringerne.

FC Midtjylland fik bedre styr på organisationen efter pausen og lagde midtvejs i halvlegen også et fint tryk på Brøndby-målet, men kom alligevel kun til få chancer.

For Brøndby betyder sejren, at bronzemedaljerne er så godt som hjemme, mens nederlaget kun har kosmetisk betydning for FCM's nykårede mestre, skriver aoh.dk.