Bravo Tours køber Top Tours

Rejseselskabet Bravo Tours, har indgået en aftale om at opkøbe Top Tours. ”Der er tale om et rigtigt godt match, der kan styrke begge brands.” siger adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, om købet.

Også Bravo Tours kan mærke, at folk er meget interesseret i sikkerhed.
Også Bravo Tours kan mærke, at folk er meget interesseret i sikkerhed.
Foto: Morten Thomsen, TV MIDTVEST

- For at være ærlig, så har jeg altid set med et snert af misundelse mod Top Tours – de er nogle af de bedste købmænd i rejsebranchen på de oversøiske rejsemål. Derfor er jeg utroligt glad for, at vi får Top Tours med ombord. De har en stærk platform, og sammen med Bravo Tours har vi en ambitiøs plan om, at vi fylder på og vokser meget på det oversøiske rejsemarked.

Sådan siger adm. direktør i Bravo Tours – og snart også Top Tours – Peder Hornshøj, der netop har indgået en aftale med Top Tours’ ejere om et køb af selskabet.

- Bravo Tours og Top Tours er et rigtigt godt match, fordi der er en vanvittig god synergi mellem de to brands. Hvor Bravo Tours er stærk på charterferier, golfferier og safarirejser, så er Top Tours eminente til at producere og sammensætte ferier og rundrejser med rutefly til især Asien og Det Indiske Ocean. Den synergi skal vi bruge til at hjælpe hinanden med at vokse og udvikle os yderligere og dermed vokse på salget af oversøiske rejser, siger han.

Peder Hornshøj mener, at de to virksomheder bygger på et fælles fundament, hvilket fortsat vil komme til at skinne igennem:

- Selvom vi har hver vores force, så er vores tilgang den samme. Top Tours er fuldstændig kompromisløs omkring kvaliteten af deres produkt – og til at levere varen til den rigtige pris – nøjagtigt som vi gør det i Bravo Tours. Den DNA vil fortsat skinne igennem, når man fremover rejser med Bravo Tours og Top Tours.

Nuværende direktør og ejer af Top Tours, Martin Bisp, vil forsat være spydspids på de oversøiske produkter i det nye setup. Han fortsætter nemlig som ansvarlig for indkøb af fly samt af produkter på de oversøiske destinationer for begge brands. Han er glad for, at salget baner vejen for, at hans ”barn” nu kan vokse sig endnu større:

- Top Tours har jo været mit femte barn – foruden de fire jeg har med min kone,” smiler han og fortsætter:

- Jeg ser lidt Top Tours som en voksen teenager, der nu er klar til at tage skridtet ind i de voksnes rækker, og jeg tror virkelig, at det her setup er med til at bane vejen for den vækst. Og så er jeg selvfølgelig glad for, at jeg og mine medarbejdere fortsat skal være en del af rejsen – blot med endnu flere kræfter i ryggen.

Ifølge Peder Hornshøj og Martin Bisp skal Top Tours fungere som et selvstændigt datterselskab under Bravo Tours, ligesom Top Tours fortsat skal have et kontor i Køge.