Bravo Tours: - Det er nok os, der er hårdest ramt

Rejseselskaberne har travlt med at aflyse folks rejser.

Telefonerne står sjældent stille hos rejseselskaberne. Normalt er det fordi, folk ønsker at købe en rejse, men i disse corona-tider har de travlt med at aflyse ferien.

Det mærker de i høj grad hos Bravo Tours i Herning.

quoteVi har rigtig mange gæster i telefonen, som er utrygge ved situationen.

Helle Bredkjær, sælger, Bravo Tours

- Vi har rigtig mange gæster i telefonen, som er utrygge ved situationen, siger Helle Bredkjær, der er sælger hos Bravo Tours.

Sådan har det været siden, den første dansker blev smittet med coronavirus. De seneste 10 dage har de kun solgt halvt så mange rejser som normalt.

- Umiddelbart lige i første runde der tror jeg, rejsebranchen er dem, der er hårdest ramt, og det håber jeg da på, der er forståelse for i regeringen om, at man godt kan hjælpe på en eller anden måde, siger Peder Hornshøj, der er administrerende direktør i Bravo Tours.

Hjælpepakke på vej

Tirsdag meddelte regeringen, at man var klar til at hjælpe nødlidende virksomheder. Hvordan, og om det kommer rejsebranchen til gode, er endnu uvist, men hos Bravo Tours er man fortrøstningsfulde.

- Der var rigtige mange gode skridt i den rigtige retning her. Der skal nok komme et eller andet konkret ud af det også, siger Peder Hornshøj om hjælpepakken.

Selvom hjælpepakken er et skridt i den rigtige retning, så ser man kun én holdbar løsning hos Bravo Tours.

- Det bedste, der kan ske for vores branche, er, at antallet af smittede stille og roligt bliver færre og færre, siger Peder Hornshøj.

De næste uger kommer til at være afgørende for, hvor meget bundlinjen tager skade hos Bravo Tours.  

Hvis Corona-krisen fortsætter, kan det ende med at gå fuldstændig i stå for rejseselskaberne.
Tema

Coronavirus


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Livsstil.