Bravo Tours aflyser fly til Tunesien

Herning-rejseselskab henter sine gæster hjem på torsdag - og sender fremover et ekstra fly til Mallorca.

Rejseselskabet Bravo Tours fra Herning har besluttet at aflyse alle fly til Tunesien ovenpå fredagens terrorangreb i badebyen Sousse, der kostede 39 mennesker livet.

- Vi håber at kunne genoptage flyvningerne senere - om det bliver i efteråret eller til foråret må tiden vise. Men en ferie er noget, man skal kunne glæde sig til, og det kan man ikke ovenpå de forfærdelige begivenheder i går, siger administrerende direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, til tvmidtvest.dk.

Bravo Tours har i øjeblikket 200 gæster i Sousse, men ingen af dem var ifølge Peder Hornshøj tæt på terrorangrebet, der skete to til tre kilometer fra det hotel, som selskabet benytter. Hornshøj fortæller, at danskerne selvfølgelig er rystede, men uskadte og ved godt mod.

Selskabet planlægger at flyve gæsterne hjem på torsdag - for nogens vedkommende er det en uge før tid. Der er enkelte, der har sagt, at de gerne vil hjem før torsdag, og Bravo Tours er nu ved at undersøge mulighederne.

Tunesien har igennem længere tid været et vigtigt rejsemål - selskabet sender 200 gæster til Nordafrika hver uge.

- Det er vanvittigt synd for Tunesien, at det skal rammes af så frygteligt et angreb. Tunesien er et af de mest moderne lande i Nordafrika og har de seneste år været igennem en god proces og har indført demokrati, siger Peder Hornshøj.

Efter aflysningen af turene til Tunesien vil Bravo Tours sende et ekstra fly til Mallorca fra næste uge.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Livsstil.